Certifikát ze školení Briggs&Stratton

Náš servisní tým ze opětovně zúčastnil školení, které bylo tentokrát zaměřené převážně na 2-válcové motory Briggs&Stratton INTEK a VANGUARD V-TWIN. Tyto motory najdete ve výkonnějších zahradních traktorech, riderech apod.

Dvouválcové traktorové motory se vyrábějí ve výkonu od 16 HP až po 23HP. Hlavní výhodou traktorových dvouválců před jednoválcovými je v nižší míře vibrací. Mezi další můžeme uvést delší životnost a menší spotřeba paliva. Traktorové dvouválcové motory se vyrábějí ve variantách INTEK V-Twin, který se řadí k poloprofesionální řadě motorů značky B&S a VANGUARD V-Twin, který se právem řadí mezi světovou špičku profesionálních motorů.

BRIGGS & STRATTON je největším světovým výrobcem malých spalovacích motorů s více než 100-letou tradicí. Tyto motory vynikají nekompromisním poměrem mezi silou, kvalitou a cenou, proto jsou tolik oblíbené i u našich zákazníků v zahradní technice (zejména v benzínových sekačkách, vertikutátorech, zahradních traktorech a riderech, v elektrocentrálách a dalších). Oblíbené jsou také motorové oleje nebo aditivní přísady do benzínu.

Novinkou Briggs & Stratton bude poskytování  globální 3-leté záruky na  vybrané vzduchem chlazené benzínové motory Vanguard™ a to jak pro běžné, tak i profesionální použítí. 

Briggs & Stratton bude tak první výrobce malých 4-taktních vzduchem chlazených motorů pro profesionální použití poskytující standardně 3-letou globální záruku.

Briggs & Stratton přistoupil k prodloužení záruky na základě mnohaletého hodnocení spolehlivosti motorů Vanguard. Tyto výsledky byly vynikající. Technici Briggs & Stratton důvěřují kvalitě zpracování a konstrukci motorů VANGUARD natolik, že záruku prodloužili i na tak náročných trzích jako je Afrika, Indie, Rusko, kde na motory jsou kladeny mnohem větší provozní nároky. 

Motory Vanguard ™ nastavují nové celosvětové měřítko výkonnosti pro vzduchem chlazené benzínové motory na profesionálním trhu.

Nová záruční doba na motory Vanguard™ je platná pro zařízení prodaná od 1. července 2010 dále. Prodlouženou 3-letou záruku nijak neomezuje ani to, že na ostatní části stroje či na stroj jako celek výrobce poskytuje záruku kratší. 

Motory Vanguard od Briggs & Stratton však nejsou určeny pouze pro profesionální klientelu. Motory Vanguard často naleznete i ve strojích prodávaných do privátní či chcete-li do hobby sféry.