Nekupujte Makitu v pytli XGT 40V Li-ion

Chtěli jste pořádnou dávku energie od Makity? Tak tady je! A můžete si ji vyzkoušet ZDARMA.

Společně se značkou Makita vám nabízíme možnost vyzkoušet si ZDARMA, v rámci akce Nekupujte Makitu v pytli, také nejvýkonnější 40V akumulátorové nářadí řady Makita XGT®. Nabídka této řady se stále rozšiřuje, nyní nabízí více než 130 různých strojů.

XGT® je aku systém s vlastními stroji, akumulátory a nabíječkami. Na rozdíl od aku řady LXT® byl vytvořen pro ty nejnáročnější úkoly. I při velmi vysokém zatížení nabízí výkon plně srovnatelný s elektrickým nářadím, ale s komfortem nezávislosti na zásuvce. Nadchne Vás kombinace ohromující síly, kompaktního bezdrátového provedení a digitální komunikace mezi strojem a akumulátorem.

Pokud patříte k lidem, kteří si kvalitu a výkon strojů, rádi ověřují při vlastním užití v praxi, je tohle ideální příležitost pro vás vybrané stroje si zapůjčit a vyzkoušet.

Aktuálně si můžete vyzkoušet úhlové brusky 125mm (GA023GZ) a 230mm (GA038GZ), rázový utahovák (TW001GZ), aku bezuhlíkovou vrtačku (DF001GZ01), kombinované (HR001GZ03) nebo bourací kladivo (HM001GZ02) nebo okružní pilu (HS010GZ).

V nabídce i aku zahradní technika MAKITA XGT 40V Li-ion

Podrobné podmínky i seznam aktuálně dostupných aku strojů řady XGT najdete na stránkách půjčovny nářadí. V případě zájmu je nutné si stroj předem rezervovat.

Kontakt:

E-mail: servis@elvin.cz  Mobil: +420 731 610 136