Revoluční upínací systém Bosch X-LOCK

Seznamte se s novým revolučním upínacím systémem BOSCH X-LOCK pro rychlou výměnu příslušenství v úhlové brusce jedním zacvaknutím. 

Skutečně to je velmi jednoduše bez klíče a upínací matice! Jen jedno zacvaknutí. Prostě snadná výměna příslušenství - až pětkrát rychlejší než u běžného systému.

Úhlové brusky s upínacím systémem X-LOCK jsou v nabídce jak v provedení s elektrickým kabelem, tak i v akumulátorové verzi.

Díky širokému příslušenství řezacích a brusných kotoučů, diamantových kotoučů, lamelových a fíbrových kotoučů, drátěných kartáčů a dalších se můžete pustit do každé práce. Navíc téměř každé příslušenství se systémem X-LOCK se dá použít i pro standardní úhlové brusky.

Hlavní výhody systému BOSCH X-LOCK

JEDNÍM KROKEM PRAKTICKÉ

Upínací matice nepřekáží při práci s úhlovou bruskou. Plošné broušení je nyní velmi snadné a povrch se nikdy nepoškrábe.

Upínací systém úhlových brusek Bosch X-LOCK

KOMPATIBILNÍ A KOMPLEXNÍ

Téměř každé příslušenství X-LOCK je vhodné a dá se použít i pro standardní úhlové brusky. S více než 130 nástroji určitě zhotovíte každou práci

Upínací systém úhlových brusek Bosch X-LOCK

AKTIVNÍ ODEZVA (SPOLEHLIVÉ)

Slyšitelné cvaknutí znamená, že vždy víte, že je vaše příslušenství pevně připojeno k brusce a můžete začít s klidem pracovat. Žádné překontrolování není nutné. Dochází ke zvýšení efektivity a eliminuje se chybné nasazení.

Upínací systém úhlových brusek Bosch X-LOCK