Rozšiřujeme nabídku o německou značku Wolfcraft!

Sortiment Wolfcraft - pomůcky nejen pro truhláře

V zahraničí velmi dobře známá a uznávaná značka WOLFCRAFT, si u českých řemeslníků a hobby kutilů teprve nachází své příznivce. Sortiment dílenského vybavení je opravdu široký a firma za své výrobky získala řadu ocenění - například cenu „Red dot design award“.

Úspěšná historie rodinného podniku, který vždy řídili jeho vlastníci, se začala psát v roce 1949, kdy zkušený výrobce nářadí a tvůrce technických výkresů Robert Wolff firmu založil. Od té doby značka vyvinula řadu nových výrobních postupů. Vývoj jejich nářadí a důmyslného příslušenství pro elektro nářadí se neustále zdokonaluje, a směřuje především ke zvyšování kvality výrobků a usnadnění práce koncovému zákazníkovi.

Výroba probíhá primárně v domovském závodě společnosti Wolfcraft v německém Weibernu a také v Malých Dvorníkách na Slovensku. Se 700 zaměstnanci, výkonným vývojovým oddělením a celkovou výrobní plochou 10 500 čtverečních metrů dosahuje firma velké části přidané hodnoty produktů vlastními silami. Díky tomu může nabídnout kvalitní a ověřené výrobky z jedné ruky.

Továrna Wolfcraft - výrobce pomůcek nejen pro truhláře

Sortiment je tvořen na základě potřeb zákazníků. Společnost klade důraz na pravidelnou výměnu informací a názorů, a tak neustále získává nové, cenné impulzy, které pomáhají udržovat výrobu, servis i prodej na vysoké úrovni.

Na našem e-shopu najdete především dílenské stoly, svěrky, pomůcky pro měření a řezání, ale i transportní vozíky, zahradní pumpy nebo kozlíky na řezání dřeva.

Aktuálně za zaváděcí ELVIN akční ceny! Věříme, že nářadí WOLFCRAFT typické svým designem, vysokou ergonomičností, praktičností a vynikající funkčností, si najde také mezi našimi zákazníky své příznivce.