Spustili jsme nový e-shop !

Připravili jsme pro Vás nový a doufáme mnohem přehlednější eshop. Budeme velice rádi, pokud nám pošlete jakékoliv připomínky. Snažíme se web neustále vylepšovat, proto budeme rádi za každý názor.

A na co se můžete těšit v nové verzi e-shopu?

 

 

 

 

Široká nabídka nářadí, zahradní techniky a příslušenství

  • v novém e-shopu budeme postupně rozšiřovat sortiment nejen o nové značky nářadí (Dewalt, Metabo) a zahradní techniky (GTM Professional, Ryobi, Greenworks, MTD, Elmpums, Campingaz, Scheppach/Woodster,...), ale také o velký výběr příslušenství (Bosch, Makita,...).

Přehlednější sortiment zboží

  • Sortiment jsme Vám rozdělili do přehledného horního menu. Po proklinutí do konkrétní kategorie se vám zobrazí i levé menu, na které jste byli zvyklí z původního e-shopu. Podkategorie jsme doplnili o obrázky pro přehlednější a rychlejší orientaci.

Rozšířené filtrování ve výpisu zboží

  • Ve výpise zboží si můžete fitrovat nejen podle značek, ale nově i podle cenového posuvníku (od - do) a postupně vám budeme přidávat i filtrování dle parametrů. 

Aktuální informace o skladové dostupnosti

  • Díky napojení e-shopu na náš informační systém a taky na systémy našich dodavatelů vám budeme zobrazovat u produktů co možná nejaktuálnější informaci o skladové dostupnosti. Navíc vám budeme aktuálně zobrazovat i dostupnost nejen na skladě e-shop, ale i na naší kamenné prodejně v Ostravě.

Zákaznický účet

  • Registrovaní zákazníci budou mít nově k dispozici svůj zákaznický účet, do které se přihlásí pomocí přihlašovacího emailu a hesla. V zákaznickém účtě budete mít přehled o svých objednávkách a jejich stavu vyřízení, celkovém obratu, přehled o vámi označených oblíbených produktech. Zde si také můžete editovat svůj profil a navést své fakturační a dodací údaje, které se vám při nákupu automaticky po přihlášení doplňí v košíku. 
Responzivní design
  • Prohlížejte si produkty nebo nakupujte on-line na počítači, notebooku, tabletu či mobilu. S novým designem se vám e-shop bude přizpůsobovat dle vámi používaného zařízení, ať používate klávesnici, myš nebo dotykovou obrazovku.