Vánoce bez obav na ELVIN.CZ !

Máte zájem nakoupit vánoční dárek na našem e-shopu ELVIN.CZ a bojíte se, že nebudete moct vrátit nevhodné zboží ve 14 denní lhůtě? U nás to není žádný problém! Až do 8.ledna 2021 vám nabízíme možnost vrácení nebo výměny nevhodného dárku.

Tuto garanci lze uplatnit na objednávky přes e-shop ELVIN.CZ uskutečněné od 1.11.2020 do 22.12.2020.

Vrátit lze pouze zboží určené pro koncového spotřebitele, nepoužité a nepoškozené, v originálních a nepoškozených obalech včetně všech součástí, dárků a příslušenství. Možnost prodlouženého vrácení zboží neplatí pro nákupy na IČ (firmy a fyzické osoby podnikající).

Jak postupovat při vrácení zboží

Pokud Vám zboží nevyhovuje a nechcete je vyměnit za jiné, pošlete nám ho zpět na adresu:

ELVIN PRODEJ s.r.o

K Turkovu 3249/2,

723 00  Ostrava – Martinov

Vracené zboží dobře zabalte, aby nedošlo k jeho poškození během přepravy a přiložte kopii dokladu o nákupu. Vrácení výrobku provádí spotřebitel na své vlastní náklady. Pro odstoupení od kupní smlouvy můžete využít náš vzorový formulář.  

Po doručení balíku bude vrácené zboží překontrolováno a peníze budou zaslány zpět na bankovní účet ve lhůtě do 10 pracovních dní.

Jak postupovat při výměně zboží

Pokud chcete zboží vyměnit za jiné, postupujte stejně jako při vrácení zboží. Do e-mailu eshop@elvin.cz nám napište číslo původní objednávky, jaké zboží chcete vrátit, a jaké vám naopak máme zaslat výměnou.

Výměnu nebo vrácení nevhodných Vánočních dárků, je třeba stihnout nejpozději do 8.1.2021. Po tomto datu již výměna, ani vrácení není možná.

Vrácení zboží a věrnostní program

V případě vrácení zboží jsou odečítány i body z věrnostního systému. Vyhrazujeme si také právo v případě podezření na zneužití věrnostního programu dodatečně ponížit dobropisovanou částku za vrácené zboží, pokud zákazník za tento nákup získané body již uplatnil jako slevu u následující objednávky/vek.

 Tyto podmínky se neuplatní:

- v případě zákonného odstoupení od kupní smlouvy ve lhůtě 14 dní od převzetí zboží bez udání důvodu (u registrovaných zákazníků je tato lhůta prodloužena na 30 dní jako jedna z výhod věrnostního programu) viz. obchodní podmínky a podmínky věrnostního programu 

- Více informací k odstoupení od kupní smlouvy jsou uvedeny v našich obchodních podmínkách.

- v případě, že je vrácené zboží poškozené, zašpiněné, nekompletní a použité. Za poškození se považuje i nedůvodné odstranění ochranných pečetí a nálepek, označení a loga výrobce umístěných výrobcem na zboží.