Zaregistruj se, nakup a vyhraj hodnotné ceny!

Startujeme

VELKOU soutěž pro registrované zákazníky na eshopu ELVIN.CZ,

kde můžete každý měsíc vyhrát hodnotné ceny a zařadit se do vánočního losování o elektrokoloběžku NAREX.

Co můžete vyhrát?

V prvním týdnu každého z následujících 3 měsíců (říjen, listopad, prosinec) se losují vždy 4 ceny:

  1. Vrtačka Makita DF488D002 ,
  2. Originální batoh Makita,
  3. Dárkový poukaz na nákup v e-shopu elvin.cz v hodnotě 1000 Kč,
  4. Hikoki bruska G12STAYGZ

Před Vánoci, konkrétně 19. prosince, potom proběhne velké losování hlavní ceny, kterou je elektrokoloběžka NAREX.

Můžete tedy vyhrát vícekrát.

Kdy soutěž probíhá?

Soutěž probíhá v období od 1. 9. do 18. 12. 2023.

PODMÍNKY SOUTĚŽE

Co je potřeba splnit? 

  1. DŮLEŽITÉ je zaregistrovat se na e-shopu elvin.cz, nebo pokud již registraci máte přihlaste se před zadáním objednávky ke svému účtu.
  2. Učiňte v daném měsíci pod svým účtem alespoň 1 objednávku nad 2000 Kč s DPH (bez poštovného).
  3. Do měsíčního losování o 4 ceny budou zahrnuty vždy jen uhrazené objednávky za předchozí měsíc. (příklad nakoupíte 15.9. za 2800 Kč, vaše číslo objednávky bude zahrnuto do losování v 1. řijnovém týdnu, pokud znovu nakoupíte nad 2000 Kč třeba 23.10. bude toto číslo objednávky zahrnuto do losování 1. listopadovém týdnu. Obě čísla objednávek pak budou zahrnuta do velkého losování o hlavní cenu.)
  4. Aby vaše objednávka mohla být zařazena do hlavního losování, musí být uhrazená nejpozději do 17. prosince 2023 23:59 hodin.

Náš tip: Čím více objednávek, tím větší šance na získání některé z výher.

Kdo se může soutěže zúčastnit?

Do soutěže bude automaticky zařazen každý oprávněný zákazník, kterým se ve smyslu podmínek této soutěžní akce stává každý registrovaný zákazník, který v průběhu trvání akce ( tj. od 1. 9. do 18. 12. 2023.) učiní na e-shopu elvin.cz nákup nad 2000 Kč včetně DPH. Pokud si zákazník nepřeje být zařazen do losování, je nutné uvést tuto skutečnost do poznámky v objednávce nebo nás kontaktovat na e-mailové adrese eshop@elvin.cz.

Soutěže se mohou účastnit pouze zákazníci s registrací na e-shopu elvin.cz. Jde o propagační soutěž, která nemůže být považována za hazardní hru. Soutěže se nesmí účastnit zaměstnanci společnosti ELVIN PRODEJ s.r.o.

Kdy a kde proběhne losování?

Losování proběhne na začátku každého měsíce prostřednictvím aplikace RandomPicker a vylosovaná čísla objednávek budou zveřejněna v Aktualitě na e-shopu elvin.cz.

3.10.  losujeme z uhrazených zářijových objednávek nad 2000 Kč

2.11. losujeme z uhrazených říjnových objednávek nad 2000 Kč

18.12. losujeme z listopadových a prosincových objednávek nad 2 000 Kč uhrazených  nejpozději  17. prosince 2023 do 23:59 hodin.

Losování hlavní ceny proběhne v úterý 19. prosince. 

Co dělat v případě, že budu vylosován?

Výherci budou kontaktováni e-mailem, který uvedli v objednávce.

V rámci této akce se nezpracovávají osobní údaje s výjimkou údajů výherce cen, a to pouze v rozsahu nezbytném pro doložení splnění nároku na výhru.

Kdo je pořadatelem soutěže?

ELVIN PRODEJ s.r.o. K Turkovu 3249/2, 723 00 OSTRAVA – MARTINOV, IČ: 25371932, DIČ: CZ25371932 pořádá tuto soutěž pouze pro zákazníky registrované na e-shopu elvin.cz.

Pořadatel soutěže si vyhrazuje právo na případnou výměnu výhry za jiný produkt ve stejné hodnotě v případě zjištění závady nebo poškození daného produktu.

Jaké další výhody má registrace?

Kromě toho, že vás díky registraci na e-shopu zařadíme do losování soutěže, získáte také řadu dalších výhod, především získáte s každou uhrazenou objednávkou ELVIN body z věrnostního programu, které lze kdykoliv proměnit za okamžitou slevu na další nákup.