Dewalt XR FLEXVOLT 54V

CO JE TO XR FLEXVOLT?

XR FLEXVOLT je řada nářadí s napájecím napětím 54 V, která nabízí délku provozní doby a výkon, jaký nebyl dosud k dispozici - poprvé mohou profesionální řemeslníci spolehlivě provádět náročné práce, aniž by potřebovali napájení ze sítě.

Tato inovace znamená, že můžete mít k dispozici napájecí napětí 54 V pro kompletní řadu nářadí, aniž by vás obtěžoval napájecí kabel. DEWALT XR FLEXVOLT je jediná baterie na trhu, která může přepínat napájecí napětí z 54 V na 18 V a zpět, což zaručuje její kompatibilitu se stávajícím nářadím řady XR.

PRACOVIŠTĚ BUDOUCNOSTI

Představte si pracoviště, kde jsou napájecí kabely a neskladné generátory věcí minulosti. Pracoviště, kde může každý řemeslník pracovat rychleji, bezpečněji a efektivněji než kdykoli dříve.

Společnost DEWALT vytvořila řadu elektrického nářadí XR FLEXVOLT, která umožňuje řemeslníkům na stavbách používat nářadí napájená baterií při náročných aplikacích, které dříve nebyly nikdy možné.

U představení této novinky náš tým nemohl samozřejmě chybět. A tak se níže můžete podívat na fotografie z předváděcí akce.