Fotografie z předváděcí akce nářadí

V krásném, téměř letním počasí, proběhla dne 18.5.2017 v celém areálu společnosti ELVIN PRODEJ, pravidelná celodenní Elvin akce se zaměřením na prezentaci elektrického a ručního nářadí značek Extool, Festool, Hitachi, Honiton, Makita, Metabo, Narex, XT line  aj.

Návštěvníci, kteří si našli cestu, a že jich byl rekordní počet, mohli shlédnout a vyzkoušet při praktických ukázkách nejen novinky v oblasti nářadí pro rok 2017. Řada dotazů směřujících k jednotlivým demonstrátorům příslušných značek ze strany návštěvníků se týkala mj. technických parametrů a praktických zkušeností s elektrickým nářadím pro broušení a dělení kovu, popř. dřeva, využití průmyslových vysavačů v praxi, aku programů v oblasti vrtání a šroubování.

Nemalá pozornost byla věnována expozicím ručního nářadí, kde byla návštěvníkům prezentována široká nabídka vhodná nejen pro různé oblasti průmyslu, ale také pro domácí kutily. Návštěvníci využili širokou nabídku akčních cen, které byly platné pro tuto akci. Všem návštěvníkům, nejen z řad stálých zákazníků společnosti, bychom ještě jednou chtěli poděkovat za jejich účast.