Fotosoutěž o petrolejku PETROMAX

S přicházejícím teplým počasím jsme se rozhodli  rozšířit pro Vás sortiment vybavení pro kemping. V této kategorii najdete vše, co byste mohli upotřebit při dobrodružstvích v divoké přírodě nebo při trávení volných chvílí u vody či na vaší zahrádce, jako jsou třeba přenosné vařiče, nádobí, plynové kartuše, chladící boxy, lampy, ale i kempingový nábytek a nafukovací matrace.

Samozřejmostí je i široká paleta doplňkového příslušenství.

Při této příležitosti vám také nabízíme od pátku 5. 5. 2023 do pondělí 15. 5. 2023 možnost zasoutěžit na našem Facebooku nebo Instagramu o petrolejovou svítilnu Petromax Feuerhand 276 v hodnotě 1 139 Kč v barvě dle vlastního výběru.

Jak se do soutěže zapojit?

  1. Staňte se fanouškem Facebookové stránky nebo followerem Instagramu cz.
  2. Sdílejte fotografii z kempování nebo vaření v přírodě pod soutěžním příspěvkem.

 

Podrobná pravidla soutěže :

  1. Pořadatelem soutěže je ELVIN PRODEJ s.r.o. Soutěž není žádným způsobem provozována, sponzorována nebo spojena s platformami META (FB nebo IG).
  2. Výhrou je petrolejová svítilna Petromax Feuerhand 276 v hodnotě 1 139 Kč v barvě dle vlastního výběru.
  3. Soutěž probíhá od pátku 5. 5. 2023 do pondělí 15. 5. 2023.
  4. Do soutěže se lze zapojit sdílením fotografie z kempování nebo vaření v přírodě pod soutěžním příspěvkem na Facebooku nebo Instagramu.
  5. Každý soutěžící může sdílet pouze jednu fotografii. V případě, že bude stejná osoba sdílet více fotografií bude mu ponecháno pouze první vložné foto a ostatní budou odebrány.
  6. Zapojením se do soutěže udělujete společnosti ELVIN PRODEJ s.r.o. souhlas s použitím fotografie v rámci sociálních sítí společnosti.
  7. Rozhodující pro výhru bude výběr poroty vedení společnosti ELVIN PRODEJ s.r.o. . Porota bude přihlížet k počtu LIKE u soutěžní fotografie.
  8. Vítěz bude vyhlášen v úterý 16. 5. 2023 po 12 hodině na FB stránkách ELVIN PRODEJ s.r.o. a následně bude kontaktován přes Facebook zprávu.
  9. Soutěže se nesmí účastnit zaměstnanci ELVIN PRODEJ s.r.o.