GDPR - důležité sdělení pro registrované zákazníky

Vážení registrovaní zákazníci,

v souvislosti s nařízením Evropské unie o ochraně osobních údajů GDPR, které vstoupí v platnost 25.5.2018, Vás žádáme o kontrolu nastavení Vašeho účtu (vašich údajů). Bezpečí Vašich osobních údajů je pro naši společnost prioritou. Osobním údajům a jejich ochraně věnujeme proto náležitou pozornost.

Seznamte se také se Zásadami ochrany osobních údajů, které Vám zašleme rovněž emailem. Pokud Vám tyto Zásady emailem nedojdou, zkontrolujte si ve svém účtu v profilu správně zadanou emailovou adresu.

V systému máme také uložené dřívější souhlasy, které souvisí se zasíláním emailů. Budeme rádi, když aktualizujete souhlas s posíláním dalších nabídek. Udělení souhlasu je dobrovolné a můžete ho kdykoli změnit. Stejně tak se můžete jednoduše odhlásit přímo v emailu. V emailech  budeme zasílat informace o novinkách z nářadí a zahradní techniky, rady a tipy, slevové kupony, akční nabídky a výprodej, o kterých budete informováni jako první.

Zároveň Vám sdělujeme, že k 1.6.2018 budeme spouštět nový věrnostní program, o kterém Vás budeme informovat emailem.

K 25.5.2018 budou provedeny tyto kroky:

- Neaktivní uživatelské účty vytvořené k 30.4.2018 budou smazány
- Aktivní uživatelské účty vytvořené do 31.12.2017, u kterých neevidujeme od 1.1.2018 žádnou aktivitu nebo vytvořenou objednávku budou taktéž smazány

Děkujeme za Váš čas a pochopení

Tým e-shopu ELVIN.CZ