Jarní akce Festool 2020! Akumulátor 5,2 Ah zdarma!

Akce Festool podzim akumulátor AIRSTREAM 5,2 Ah zdarma

Nová jarní akce FESTOOL je tady! Od 1.4. až do vyprodání zásob můžete získat k vybraným 18V aku strojům 5,2 Ah akumulátor bluetooth®ZDARMA!! Akce se mohou zúčastnit koncoví zákazníci, kterým je v okamžiku účasti minimálně 18 let, mají trvalé sídlo, resp. bydliště v České republice a odsouhlasili platné podmínky účasti.

Přejít na akční nabídku FESTOOL >>>

Na jaké 18V stroje akce s akumulátorem zdarma platí:

Seznam všech strojů, ke kterým můžete získát akumulátor 5,2 Ah najdete v tomto seznamu. Týká se následujících variant: Basic/Compact/Plus/Plus-SCA/Set nebo Set-SCA.

Pro koho akce platí:

Pro koncové zákazníky, kteří jsou v okamžiku zapojení do akce starší 18 let a mají trvalé sídlo, resp. bydliště v České republice a odsouhlasili platné podmínky účasti.

Jak je to se zárukou na akumulátor 5,2 Ah zdarma ?

Pro akumulátory 5,2 Ah Bluetooth® z 18V akce platí Festool záruka all-inclusive. Pro možnost uplatnění nároku na záruku na akumulátor je třeba dbát na to, aby akumulátor byl uvedený na prodejním dokladu zvlášť. 

Víte, že...

U Festoolu máte kompletní opravu zdarma a to i na akumulátory? Rychle, důkladně a první tři roky zdarma. Opravárenský servis Festool je servis extra třída.V rámci záruky all-inclusive vám vymění i díly podléhající opotřebení, jako uhlíkové kartáče, kuličková ložiska nebo těsnící kroužky. To znamená opravu se 100% nulovými náklady. A to nejlepší na konec: Tento slib platí i pro akumulátory a nabíječky.

Značka Bluetooth® a loga jsou registrované značky společnosti Bluetooth SIG, Inc., a v rámci licence je používá společnost TTS Tooltechnic Systems AG & Co. KG a tedy Festool.

Akce jaro Festool 2020 - akumulátor 5,2 Ah zdarma!