Nový aku systém Makita XGT® 40V

MAKITA NABÍZÍ VIZI BUDOUCNOSTI AKU NÁŘADÍ S NOVÝM XGT® A ROZVÍJEJÍCÍM SE LXT

JIž nyní se můžete těšit na nový aku systém od Makity XGT® Max, který již brzy bude i v naší nabídce na e-shopu! Od zavedení systému LXT v roce 2005 Makita udávala směr inovací a vývoje aku nářadí.

XGT® 40V Max

Systém Makita LXT 18V Li-ion nabízí svým zákazníkům nejen nejširší sortiment strojů fungujících na jeden typ baterie, ale navíc také nejspolehlivější a neúčinnější řadu aku strojů na trhu. Dnes se jedná o více jak 200 aku strojů. Vizí společnosti Makita je nabídnout zákazníkům spolehlivý aku systém jedné baterie pro stroje s použitím v průmyslu, ve stavebnictví, v zahradní technice nebo v úklidových službách. 

Makita bude v této vizi i nadále pokračovat. Nový systém XGT 40V bude nabízen společně s řadou LXT a bude pokračovat v naší vizi jedné baterie pro veškeré použití!

Makita bude stále investovat do rozvoje technologie LXTnabízejícího stovky strojů fungujících na jednu nebo dvě baterie 18V a v současné době už se připravuje pro zákazníky řada nových zajímavých produktů, díky kterým bude Makita v roce 2020 nabízet již více než 275 různých strojů fungujících na stejnou baterii.

VÝHODY SYSTÉMU XGT®

VYSOKÝ VÝKON BATERIE

VYSOKÝ VÝKON BATERIE

XGT je originální řešení pro náročné průmyslové aplikace. Kombinace inovativního designu stroje a baterií s vyšším výkonem poskytuje skutečné řešení i pro náročné použití v průmyslu a náročnějších odvětvích!

VYSOKÝ VÝKON BATERIEZÁRUKA DO BUDOUCNA

XGT a LXT budou existovat společně, aby uživatelům poskytly bezkonkurenční nabídku aku strojů pro profesionální použití až po vysoce náročné průmyslové aplikace. Zavedení nabíjecího adaptéru umožnilo spotřebitelům nabíjet obě baterie při používání nabíječky XGT. Makita bude i nadále vyvíjet a vydávat nové stroje LXT pro profesionální použití a zavedením 40V Max poskytne spotřebitelům skutečné řešení pro vysoce náročné průmyslové aplikace.

SMART TECHNOLOGY

SMART TECHNOLOGY

Řada XGT přichází se systémem využívajícím digitální komunikace mezi baterií a strojem. Tato digitální komunikace je vzájemná – stroj komunikuje s baterií stejně jako baterie komunikuje se strojem. Poskytuje tak systému XGT možnost přizpůsobení ještě vyšším budoucím technologickým nárokům.

Spojením nového designu strojů, baterií s vyšším výkonem a vzájemné digitální komunikace činí z XGT nejlepší systém s vysokou poptávkou na trhu a posiluje vedoucí roli, kterou Makita hraje v oblasti inovací a technologií. Makita XGT je originální DLOUHODOBÉ ŘEŠENÍ!

ODOLNÝ SYSTÉM

ODOLNÝ SYSTÉM

XGT je odolný systém konstruovaný pro vysoký výkon! Spolehlivé stroje jsou třeba pro všechny profesionální aplikace a naprostou nezbytností pro vysoce náročné průmyslové aplikace. Systém XGT je konstruován pro naprostou spolehlivost. Baterie jsou navrženy tak, aby byly odolné vůči nárazům a pádům. Samotné stroje mají zvýšenou pevnost krytu, zejména v místě připojení baterie. Baterie a stroje XGT jsou konstruovány tak, aby vydržely velmi náročné pracovní podmínky. Baterie a vybrané stroje splňují požadavky na ochranu IPX4. To znamená, že byly vyrobeny tak, aby byly odolné vůči vodě stříkající ve všech úhlech.

Robustní a voděodolná konstrukce je doplněná rychlým nabíjecím systémem, který nabíjí baterie za pouhých 28 minut. Díky tomu je systém XGT nejspolehlivější na trhu. XGT je odolný systém konstruovaný pro vysoký výkon!

Již brzy v nabídce XGT® 40V Max

Nabíjecí adaptér a systém Makita XGT 40V Max