Objevte novou řadu Bosch EXPERT

Seznamte se s novou řadou BOSCH EXPERT, která obsahuje nejlepší příslušenství k elektrickému nářadí pro každé řemeslo a výzvu. Příslušenství EXPERT pomáhá profesionálům odvádět lepší práci s vyšší produktivitou a ziskovostí. Kombinuje nejodolnější nástroje a nejnovější inovace pro  rychlejší a čistší práci s vyšší přesností. Poradí si i s nejodolnějšími materiály.

Jste firma a poptáváte větší množství příslušenství, kontaktujte nás na e-mail eshop@elvin.cz pro individuální cenovou nabídku.

ŘEZNÉ KOTOUČE

Řezací kotouče EXPERT přinášejí nové technologie pro dosažení nejlepších pracovních výsledků. Na našem e-shopu najdete:

  • diamantové kotouče s technologií Bosch Diamond, která umožňuje čisté a vysoce kvalitní řezání. Konkrétní kotouče jsou pak určeny například k řezání dlaždic Hard Ceramic nebo různých stavebních materiálů Multi Material jako jsou kámen, beton, armovaný beton nebo cihly.
  • multifunkční kotouče s Bosch Carbide Technology, které mají výjimečnou odolnost. Jsou vhodné pro řezání různorodých materiálů jako je dřevo s hřebíky, plasty, sádrokarton nebo tvrdé dřevo.

PILOVÉ PLÁTKY

Pilové listy EXPERT nabízejí dlouhou životnost při řezání nejtvrdších kovů. Jsou kompatibilní se všemi pilami ocaskami s upínáním pro stopku S. Nabízí výjimečnou odolnost díky Bosch Carbide Technology.

Konkrétní typy pilových plátků jsou pak určeny k různým aplikacím:

  • k řezání dřeva s ocelovými prvky, demolici nejrobustnějších konstrukcí nebo armatur jsou vhodné plátky Wood with Metal Demolition
  • pro řezání skla a moderní oceli sáhněte po pilových plátcích s označením Expert Vehicle rescue, využívají je například záchranáři při vyprošťování z vozidel nebo autovrakoviště k demolici aut.
  • při řezání houževnatých materiálů využijte pilový plátek Multi Material
  • silný list Hollow Brick umožňuje rychle a produktivně řezat duté cihly přímo na místě práce.

PŘÍSLUŠENSTVÍ S UPÍNÁNÍM STARLOCK

Upínáním Starlock nabízí optimální přenos výkonu a pohodlnou výměnu listu do 3 sekund.

Nenašli jste, co jste hledali. Potřebujete poradit? Kontaktujte nás!