Petromax - lampy a vybavení do outdoorové kuchyně

Užijte si ničím nerušené dobrodružství v přírodě.

Před více než 100 lety vyvinul berlínský technik a průkopník Max Graetz, kterému se přezdívalo „Petrolejový Max“, proslulou petrolejovou lampu. Tato se stala pilotním produktem nově vzniklé značky Petromax.

Petromax lampa Petromax - lampa

Petrolejové lampy

Jak už bylo řečeno vše začalo světlem. Petrolejové lampy Petromax jsou dobře známé po celém světě. Princip fungování lampy zůstal stejný od jejího vynálezu na počátku 20. století a je tak synonymem tradice a kvality. Dodnes se lampy skládají ručně s proslulou německou  pečlivostí. I v dnešní době mají petrolejky velkou fanouškovskou základnu. Díky jasnému světlu a působivému vzhledu se skvěle hodí jak do míst, kde není elektřina – model HK 500 spolehlivě nahradí i moderní LED svítilny, tak i jako funkční dekorace, která navodí dokonalou atmosféru při večerním posezením.

Petromax ohniště Petromax lampa

Přenosná venkovní ohniště

Oheň, živel, který vrhá kouzlo na lidstvo již po tisíce let, inspiroval značku Petromax k vývoji a výrobě dalších produktů. Na ohni můžete připravit řadu kulinářských specialit a díky přenosným kamnům nebo ohništi  přitom budete mít plameny dokonale pod kontrolou. Příjemný táborák je pro úspěšný večer stejně důležitý jako lidé, se kterými ho trávíte.

Petromax vaření v přírodě Petromax vaření v přírodě

Vaření v přírodě

Máte rádi atmosféru vaření a grilování na otevřeném ohni, tak jak to lidé dělají již tisíce let?  Petromax nabízí rozmanité vybavení outdoorové kuchyně – od litinových kotlíků, přes pánve na oheň a po důmyslné formy na hamburgery, vafle nebo dokonce muffiny, až po  designové konvice na kávu. Příprava jídla pod širým nebem se s produkty Petromax stane kulinářským zážitkem. Skvělé je, že veškeré vybavení je navrženo tak, abyste je mohli kombinovat a měli tak více možností vaření. Na prvním místě je vždy kvalita a funkčnost.

Prohlédnout produkty Petromax >>