Prodloužená záruka 5 let na robotické sekačky STIGA

Proč mít robotickou sekačku STIGA?

Robotické sekačky STIGA jsou inovativní, uživatelsky přívětivé a spolehlivé stroje pro údržbu trávníků. Nové autonomní robotické sekačky jsou navíc bezkabelové, inteligentní a jedinečné. S více než 37 patenty jsou tyto roboty něčím opravdu novým, co opravdu chcete mít na své zahradě. Výsledkem sekání robotických sekaček STIGA je dobře vypadající, zdravý trávník díky vysoce výkonnému a dobře propracovanému sekacímu ústrojí.

Jak získat prodlouženou záruku ?

Společnost STIGA svým strojům opravdu důvěřuje a chce, abyste i vy mohli vytěžit z jejich spolehlivosti a kvality maximum, proto nabízí možnost prodloužení záruky na všechny autonomní a drátově vedené robotické sekačky STIGA.

Co je třeba udělat pro získání prodloužené záruky? 

  • Zaregistrujte svou robotickou sekačku na webových stránkách STIGA do 30 dnů od data nákupu.
  • dodržujte roční plán údržby a robota pravidelně servisujte 

Nevíte si rady s výběrem robotické sekačky?

Kontaktujte nás na e-mail eshop@elvin.cz nebo mobil 734 805 974, rádi vám poradíme s výběrem vhodného modelu robotické sekačky pro Vaši zahradu.

Nebo se stavte do naší prodejny a showroomu zahradní techniky v Ostravě-Martinově.

Vybrat si můžete z modelů: A 1500 , A 3000 , A 5000  (číslo definuje maximální pracovní plocha (v m2) daného modelu. V nabídce najdete také drátově vedené bezuhlíkové robotické sekačky s označením G: G 600 a G1200 .

Jaké jsou další benefity nákupu robotické sekačky?

Kromě jedinečného stroje s prodlouženou zárukou, získáte nákupem robotické sekačky, prostřednictvím našeho e-shopu také slevu na příští nákup ve formě věrnostních bodů ve výši až 4500 Kč.