Ušetřete na dárcích s ELVIN BODY!

Nakoupili jste během letošního roku na e-shopu ELVIN.cz?

Pak neváhejte využít nasbírané ELVIN body třeba při nákupu vánočních dárků. Věděli jste, že ELVIN body můžete využít také na zlevněné zboží a zboží ve výprodeji?

Co je potřeba splnit, abych mohl/a využít nasbírané body?

Pokud jste nakupovali bez registrace, pak je potřeba se zaregistrovat pod stejnou e-mailovou adresou, kterou jste zadávali při vašem nákupu. Body se vám automaticky načtou zpětně  za nákupy od 1.1.2022.

Nevíte kolik ELVIN bodů máte na svém kontě?           

Pokud jste registrovaní a chcete zjistit aktuální počet Vašich ELVIN bodů, přihlaste ke svému účtu v pravém horním rohu e-shopu.  Zadejte Vaše přihlašovací jméno a heslo, a potvrďte kliknutím na Přihlásit. Po přihlášení se Vám automaticky zobrazí Váš zákaznický účet. V záložce objednávky se Vám vpravo zobrazí celkový počet objednávek, jejich hodnota a počet získaných věrnostních bodů.

Jak se ELVIN body načítají ?

Za každou dokončenou (a zaplacenou) objednávku na e-shopu ELVIN.cz získáte zpět 4% z hodnoty objednávky ve formě ELVIN bodů na své bodové konto (1 ELVIN bod získáte za 25 Kč nákupu).

Jak využít sbírané ELVIN body?

Při Vašem dalším nákupu na e-shopu ELVIN.cz snadno proměníte ELVIN body za slevu, a to tak, že v prvním kroku v Košíku zaškrtnete políčko Využít věrnostní body. Při jednom nákupu můžete za body uplatnit slevu ve výši až 50%.

Nečekejte dlouho, platnost Vašich ELVIN bodů je časově omezena!

Podrobné informace o věrnostním programu, ELVIN bodech a podmínkách si můžete přečíst ZDE