Vyhrajte batoh Makita na facebooku

Máte rádi značku Makita a její aku programy LXT a XGT?

Pak pro vás bude určitě snadné zodpovědět správně naši soutěžní otázku na Facebooku a zapojit se tak do losování o tři pracovní batohy MAKITA každý v hodnotě 1790 Kč.

Co je potřeba udělat?

  1.  Do komentářů pod soutěžní příspěvek na našem Facebooku, správně odpovědět na otázku: Co znamená akce s názvem "Nekupujte MAKITU V PYTLI" která právě probíhá na našem e-shopu?

(pozn. jako nápovědu můžete využít Články a Aktuality na e-shopu)

  1. Stát se fanouškem FB stránky ELVIN.cz

Pravidla soutěže:

  1. Pořadatelem soutěže je ELVIN PRODEJ s.r.o. Soutěž není žádným způsobem provozována, sponzorována nebo spojena s Meta Platforms.Losujeme celkem 3 vítěze, každý může vyhrát jeden stylový batoh MAKITA v hodnotě 1790 Kč.
  1. Soutěž probíhá od pátku 13. 10. 2023 do pátku 27.10.2023.
  2. Do soutěže se lze zapojit tak, že uživatel správně zodpoví soutěžní otázku v komentářích pod příslušným příspěvkem na Facebooku ELVIN PRODEJ s.r. o.
  3. Každý soutěžící může vložit pouze jeden komentář.
  4. Do losování pomocí on-line aplikace budou zařazeny pouze správné odpovědi.
  5. Tři vítězové bude vyhlášeni v pondělí 30. 10. 2023 po 12 hodině na FB stránkách ELVIN PRODEJ s.r.o. a následně budou kontaktováni přes Facebook zprávu.
  6. Soutěže se nesmí účastnit zaměstnanci ELVIN PRODEJ s.r.o..

Tuto soutěž jsme zveřejnili již 6.10., záhy jsme ji však museli přerušit, kvůli technickým problémům ze strany Facebooku. Tyto byly během předchozího týdne vyřešeny, proto vyhlašujeme soutěž v novém termínu. Omlouváme se a děkujeme za pochopení.