Zahradní technika ECHO - nově na eshopu!

Špičková japonská zahradní technika ECHO

Sortiment našeho e-shopu rozšířila další TOP značka ECHO - japonské společnosti YAMABIKO, která je třetím největším výrobcem motorového ručního nářadí na světě, a zároveň jedničkou v oblasti inovací a vývoje motorů s redukovanými emisemi, jež splňují ty nejpřísnější normy.

Japonsko je jak známo domovem technických a řemeslných dovedností, získalo mnohá ocenění a respekt na poli technického pokroku a zkušeností. Všechny tyto hodnoty se promítají do výroby strojů značky ECHO. Jsou vyvíjeny s ohledem na drsnou práci v přírodě a každý je vyráběn tak odolný, jak to jen technické možnosti dovolují.

Proč právě značka ECHO ?

Pět let je pro záruku dlouhá doba. Delší než dostanete u většiny ostatních produktů, které zakoupíte. Značka ECHO si stojí za svými produkty.  Vyrábí produkty pro profesionály více než 70 let a díky se dostali na špičku světové produkce. Jako konečný uživatel chcete výrobek, na který se můžete plně spolehnout. 

Ano, čtete správně. Značka ECHO věří ve své produkty, a to i v případě komerčního využití. Produkty ECHO jsou navrženy s ohledem na maximální odolnost. Produkty jsou vyrobeny pro ten nejvyšší standard kvality a výkonu. 

Víte, že produkty vyrobené v Japonsku jsou spolehlivé, odolné a na profesionální úrovni zpracování? Japonsko je domovem technických a řemeslných dovedností, získalo mnohá ocenění a respekt na poli technického pokroku a zkušeností. I tyto hodnoty se promítají do naší výroby a značka ECHO je hrdá na to, že patří mezi společnosti, které pomáhají Japonsku udržet tyto přední pozice kvality a technické vyspělosti.

Sortiment značky ECHO je široký a svůj stroj si najde každý, jak pro běžné, tak i náročné profesionální použití. Napříč celým spektrem výrobků, počínaje plotostřihy nebo foukači, přes vyžínače, až  po špičkové řetězové pily, vynikají stroje výkonnými motory, nízkou hmotností, snadnou obsluhou a precizním  zpracováním

Protože výrobce důvěřuje kvalitě svých výrobků, nabízí možnost prodloužení standardní záruky pro spotřebitele na bezkonkurenčních 5 let a pro komerční použití na 2 roky! Stačí zaregistrujte svůj výrobek ECHO na www.echojapan.cz/zaruka, dodržet servisní intervaly a pětiletá záruka je Vaše! Záruka pro komerční využítí byla navýšena na 2 roky.

Řetězové pily ECHO Křovinořezy ECHO Plotostřihy ECHO
Řetězové pily ECHO Křovinořezy ECHO Plotostřihy ECHO