Nákup na Vánoce bez obav

Máte zájem nakoupit vánoční dárek na našem e-shopu ELVIN.CZ a bojíte se, že nebudete moct vrátit nevhodné zboží ve 14 denní lhůtě? U nás to není žádný problém! Až do 14.01.2019 vám nabízíme možnost vrácení nebo výměny nevhodného dárku.

Tuto garanci lze uplatnit na objednávky přes e-shop ELVIN.CZ uskutečněné od 1.12.2018 do 21.12.2018. Vrátit lze pouze zboží určené pro koncového spotřebitele, nepoužité a nepoškozené, v originálních a nepoškozených obalech.

Jak postupovat při vrácení zboží

Pokud Vám zboží nevyhovuje a nechcete je vyměnit za jiné, pošlete nám ho (nebo doručte) zpět na adresu:

ELVIN PRODEJ s.r.o

K Turkovu 3249/2,

23 00  Ostrava – Martinov

Vracené zboží dobře zabalte, aby nedošlo k jeho poškození během přepravy a přiložte kopii dokladu o nákupu. Vrácení výrobku provádí spotřebitel na své vlastní náklady. Pro odstoupení od kupní smlouvy můžete využít náš vzorový formulář.

Jak postupovat při výměně zboží

Pokud chcete zboží vyměnit za jiné, postupujte stejně jako při vrácení zboží. Do e-mailu eshop@elvin.cz nám napište číslo původní objednávky, jaké zboží chcete vrátit, a jaké vám naopak máme zaslat výměnou.

Více informací k odstoupení od kupní smlouvy jsou uvedeny v našich obchodních podmínkách.

Výměnu nebo vrácení Vánočních dárků, je třeba stihnout nejpozději do 14.1.2019. Po tomto datu již výměna, ani vrácení není možná.