Unikátní pece Alfa forni

Dovolte nám představit novinku na našem e-shopu - unikátní venkovní pece italského výrobce Alfa forni, kterými můžete skvěle doplnit svou zahradní kuchyni. Upečete v nich nejen pizzu, ale také domácí chléb či jiné druhy tradičního slaného či sladkého pečiva a díky doplňkům také nejrůznější druhy masa tak, jak jste zvyklí z klasického grilu.

 

Společnost Alfa založili v roce 1977 Rocco Lauro a Marcello Ortuso. Jde o rodinnou firmu, kterou v současné době řídí už druhá generace. Pece jsou pro ně symbolem rodiny a setkávání. Typická italská vášeň pro věc je znát i na jejich výrobcích. Každá z pecí představuje výjimečný produkt, v němž se snoubí kreativita, profesionalita a technické inovace.

 

Nejenže je používání pece působivý zážitek, ale upoutá i svým vzhledem. Čisté, ostré linie s důrazem na maximální funkčnosti. Použité materiály jsou odolné vůči nepřízni počasí, vlhkosti a mají vysoké izolační schopností. Alfa pece uspokojí potřeby i těch nejnáročnějších zákazníků.  Důkazem je i to, že se za posledních deset let po celém světě prodalo více než 500 000 pecí. Chcete být dalším majitelem originální Alfa pece?

 Objednejte si ji u nás na  e-shopu >>